• Aktuálne informácie

          • DEŇ RODINY

          • 17. 6. 2023
          • DEŇ RODINY

            Krásne piatkové popoludnie na školskom dvore. Pani riaditeľka Oľga Zmateková a pán primátor Marcel Filaga privítali všetkych prítomných. Celé popoludnie moderovala Zuzana Kurucová.

            Deti prirodzene cítia potrebu tráviť čas s rodičmi. Rodičia sú pre svoje dieťa symbolom ochrany a bezpečia. My sme sa rozhodli tento rok osláviť Deň rodiny spolu na školskom dvore.

            Už od rána sme zdobili areál školy a pripravili pre deti a ich rodičov rôzne zábavné a súťaživé hry. Popoludní akoby sa aj slniečko chcelo pozrieť na tento skvelý deň. Našu MŠ navštívili naozaj celé rodiny. Nielen rodičia detí, ale i starí rodičia. Na školskom dvore vyhrávala hudba a vládla tam perfektná nálada. Každá trieda predviedla krátky program. Rodiny sa pustili do súťaží a všetci boli so svojím výkonom spokojní. Počas súťaží sa vytrvalo tlieskalo a povzbudzovalo. Počasie nám prialo a tak sa naše zábavno-súťaživé popoludnie vydarilo. Deti za splnenie úloh dostali malé odmeny, a hor sa na občerstvenie. Počas súťaží tety z knižnice maľovali deťom na tváričky. Veríme, že sme Deň rodiny oslávili v našej materskej škole naozaj originálne. Všetkým ďakujeme

            Tešíme sa na ďalšie spoločné akcie.